Denetimli Serbestli...
 

Denetimli Serbestliğin Mülakat ve Güvenlik Soruşturmasına Etkisi

1 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
193 Görüntüleme
(@alpagut)
New Member
Katılım: 3 yıl önce
Gönderiler: 1
Konu başlatıcı  

Merhabalar Saygıdeğer Hukukçularım;
Hakkımda "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçundan dolayı 1 yıl denetimli serbestlik, 5 yıl KDAE kararı verildi. Hakkımda verilen 1 yıllık denetimli serbestlik kararı 24 Şubat'ta sona erdi. İlk sorum bunun üzerine olacak. 24 Şubat'ta bu süreyi sorunsuz tamamladığım için hakkımdaki denetim kararı düşer ve dosyam UYAP'ta kapalı hale hemen gelir mi, yoksa bir süreç sonunda mı bu gerçekleşiyor?
İkinci sorum ise, yakında Milli Eğitim Bakanlığının açacağı öğretmen alımı ile atama işlemlerim başlayacak. Acaba mülakatlarda bu durum sorun olur mu? Bu konuyla ilgili KİHBİ kaydından dolayı mülakatta veya yasalaşıp uygulanmaya başlarsa güvenlik soruşturmasında bir olumsuzluk yaşar mıyım?
Şu anda güvenlik soruşturması olmadığını biliyorum ama yine de son kez şunu sormak isterim. 24 Şubat'taki tedbir kararı sonlandığında mülakat veya olursa güvenlik soruşturması geçirirsem bahsettiğim mevcut durumuma göre hukuki olarak ortada bir engel kalıyor mu, 5 yıllık Kamu Davasının Açılmasının Ertelenmesi kararı hakkımda bir bağlayıcılık yaratır mı? Bunlar 1 yıldır benim için çok muallakta kalan konular cevaplarsanız çok memnun olurum.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Esenlikler dilerim.


   
Alıntı

Cevap yaz

Yazar Adı

Yazar E-postası

Başlık *

 
Ön İzleme 0 Düzeltmeler Kayıtlı
Paylaş: